petek, 5. april 2013

Ovsena kaša s kakavom in kokosom


Ovsena kaša s kakavom in kokosom


Sestavine (1 oseba):

  • 30 g ovsenih kosmičev
  • 2 dcl rastlinskega mleka
  • ščepec soli
  • 1 zvrhana čž kakava v prahu
  • 1 čž javorjevega sirupa
  • 2-3 zvrhane čž kokosove moke ali kosmičev

Priprava:

  1. Ovsene kosmiče damo v posodo skupaj z mlekom, soljo, kakavom in agavinim sirupom.
  2. Počakamo do vretja in odstavimo z ognja.
  3. Vmešamo kokosovo moko, ter pustimo stati 10 minut.

1 komentar:

  1. Tale recept se pa sliši ful fino. Ga bom probala, takoj ko se malo shladi in za zatrk paše pojesti kaj toplega. :) A ovseni kosmiči morajo biti kakšni posebni (prejšnjo zimo sem delala nekaj podobnega z nekimi ovsenimi kosmiči, ki so bili ravno temu namenjeni)?

    Lepo bodi,
    Renata.

    OdgovoriIzbriši