Ovsena kaša s kakavom in kokosom
Sestavine (1 oseba):
- 30 g ovsenih kosmičev
- 2 dcl rastlinskega mleka
- ščepec soli
- 1 zvrhana čž kakava v prahu
- 1 čž javorjevega sirupa
- 2-3 zvrhane čž kokosove moke ali kosmičev
Priprava:
- Ovsene kosmiče damo v posodo skupaj z mlekom, soljo, kakavom in agavinim sirupom.
- Počakamo do vretja in odstavimo z ognja.
- Vmešamo kokosovo moko, ter pustimo stati 10 minut.
Tale recept se pa sliši ful fino. Ga bom probala, takoj ko se malo shladi in za zatrk paše pojesti kaj toplega. :) A ovseni kosmiči morajo biti kakšni posebni (prejšnjo zimo sem delala nekaj podobnega z nekimi ovsenimi kosmiči, ki so bili ravno temu namenjeni)?
OdgovoriIzbrišiLepo bodi,
Renata.